Toegankelijkheid

Wij doen ons best om de informatie op deze website zo toegankelijk mogelijk te maken. Een toegankelijke website kan door iedereen gebruikt worden. Ook door mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal en mensen die niet (goed) kunnen zien of horen. Maar ook voor mensen zonder beperking is een toegankelijke website prettig. En een toegankelijke website kan door zoekmachines goed ‘gelezen’ worden. Informatie is hierdoor goed vindbaar.

Deze richtlijn is niet van toepassing op de content van externe instanties, anders dan de uitgever en afnemer van deze website. Externe content bestaat o.a. uit bedrijfspagina’s en productpagina’s van deelnemende organisaties.

Wij bieden afnemers de optie om gebruik te maken van ReadSpeaker. De software van ReadSpeaker biedt oplossingen om online documenten en e-books voor zo veel mogelijk lezers toegankelijk (accessible) te maken. De aangeboden tools kunnen worden ingezet voor het converteren van online documenten en het verrijken van publicaties met spraak, zowel on- als offline.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten.

Onze klantenservice bereikt u via telefoonnummer 085 - 30 33 464.