Bekijk 22 organisaties

Wmo Beschermd Wonen

Krijgt u van de gemeente een maatwerkvoorziening op grond van de Wmo? Dan kunt u via deze website een aanbieder zoeken die bij u past. Om u hierbij te helpen, kunt u gebruik maken van filters. Deze ziet u aan de linker kant. Zoekt u een aanbieder voor Beschermd Wonen in combinatie met een geschikte dag invulling en/of vervoer? Dan is het belangrijk dat u weet in welke ‘Bouwsteen/-productcode’ uw voorziening valt.

De volgende opties zijn mogelijk: In de wijk, -geclusterd, -intramuraal en hoog specialistisch.  Ook kan er nog gericht een optie tot aanvulling van daginvulling en/of vervoer zijn. Uw klantmanager vertelt u welke u moet aanvinken.  Kiest u een andere productcode, dan loopt u het risico dat u een aanbieder kiest die niet passend is bij uw hulpvragen.’

Wilt u meer lezen over hoe een aanbieder deze dienst(en) invult? Klik dan op de naam van de aanbieder, dan op ‘diensten’ en klik dan op de dienst waar u meer over wilt lezen.

 • Woonvoorziening De Amerhoeve

  Woonvoorziening De Amerhoeve

   Met verwijzing 

  Onze kleinschalige, vertrouwde woonvoorziening biedt plaats aan jeugd/jongvolwassenen met diagnose ASS en/of aanverwante stoornissen en leren hen hun zelfstandigheid verder te ontwikkelen. De Amerhoeve mag jouw thuis zijn.

 • Stichting Jados

  Stichting Jados

   Met verwijzing 

  Jados is een landelijke organisatie die zorgt biedt in wooninitiatieven en middels ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme.

 • Woonvoorziening 't veer

  Woonvoorziening 't veer

   Met verwijzing 

  Kleinschalige woonvoorziening voor jongens van 18 - 27 jaar. Veilig en overzichtelijk. We helpen je graag op weg naar een zelfstandig(er) bestaan.

  Naast Beschermd Wonen bieden wij ook ambulante begeleiding aan.

 • Stichting Zuidwester

  Stichting Zuidwester

   Met verwijzing 

  Welk aanbod past het beste bij jouw zorgvraag? Of het nu op het gebied is van wonen, begeleiding, behandeling, dagbesteding of thuisondersteuning. Zuidwester helpt je mee het juiste antwoord te vinden op je zorgvraag.

 • Stichting Prisma

  Stichting Prisma

   Met verwijzing 

  Prisma geeft zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Zo bieden wij hulp thuis, begeleid wonen, zorg binnen een wooninitiatief, behandeling en begeleid werken.

 • Leermakers autismegroep

  Leermakers autismegroep

   Met verwijzing 

  Leermakers Autismegroep ondersteunt mensen met autisme op het gebied van arbeid, begeleiding, dagbesteding en wonen. Door middel van vertrouwen, betrokkenheid en deskundigheid werken we bij jou thuis aan jouw persoonlijke doelstellingen.

 • Mensz Zorg BV

  Mensz Zorg BV

   Met verwijzing 

  Mensz biedt hulp aan mensen met psychische klachten, gedragsstoornissen, verslavingen, financiële problemen en/of aan mensen die dakloos zijn of dat dreigen te worden. Wij bieden ambulante begeleiding en beschermd wonen op maat.

 • Amarant

  Amarant

   Met verwijzing 

  Amarant biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg.

 • Project Bok

  Project Bok

   Met verwijzing 

  Project Bok is een woonvorm voor begeleid zelfstandig wonen voor jongeren, volwassenen en/of (tiener)ouders. Daarnaast is het een gezinshuis voor kinderen die om diverse redenen niet bij de eigen ouders kunnen wonen.

 • ASVZ

  ASVZ

   Met verwijzing 

  ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding.

 • Stichting Kumbaya

  Stichting Kumbaya

   Met verwijzing 

  Bij Kumbaya zijn mensen welkom. Van jeugd tot aan volwassenheid kunnen mensen terecht voor ondersteuning in hun dagelijks leven. JW en WMO begeleiding wordt geleverd, naast beschermd wonen voor jongvolwassenen in hun studietijd. 

 • Phase01 Herstelbegeleiding

  Phase01 Herstelbegeleiding

   Met verwijzing 

  Phase 01 helpt verslaafden & hun naasten bij herstel van
  verslaving. 

 • Incitare

  Incitare

   Met verwijzing 

  Maatschappelijke dienstverlening en begeleiding voor mensen met verslavingsproblematiek

 • Stichting GGz Breburg

  Stichting GGz Breburg

   Met verwijzing 
  GGz Breburg biedt specialistische behandeling en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met complexe psychiatrische problemen die hen belemmeren in het dagelijks leven.
 • Humanitas DMH Homerun

  Humanitas DMH Homerun

   Met verwijzing 

  Humanitas DMH Homerun biedt thuis ondersteuning aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en problemen op verschillende gebieden, zoals verslaving, schulden, daginvulling, huisvesting en financiën.