Bekijk 19 organisaties

 • AMO Actieve Opvang B.V.

  AMO Actieve Opvang B.V.

   Met verwijzing 

  AMO biedt actieve, creatieve en uitdagende begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking en/of gedrags- en ontwikkelingsproblemen.

 • Amare Zorgcoaching B.V.

  Amare Zorgcoaching B.V.

   Met verwijzing 

  Amare Zorgcoaching richt zich op begeleiding en behandeling van jeugd, volwassenen en gezin. Onze doelgroep bestaat vooral uit cliënten met ASS, gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, ADHD, LVB etc. 

 • Stichting Prisma

  Stichting Prisma

   Met verwijzing 

  Prisma geeft zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Zo bieden wij hulp thuis, begeleid wonen, zorg binnen een wooninitiatief, behandeling en begeleid werken.

 • Cooperatie van ondernemers in de kleinschalige zorg in Zeeland

  Cooperatie van ondernemers in de kleinschalige zorg in Zeeland

   Met verwijzing 

  Heeft u als persoon een zorgvraag, werkt u als organisatie samen met zorgbedrijven of bent u een ondernemer in de (kleinschalige) zorg? Dan bent u bij de CKZ op de juiste plek!
   

 • InPetto Jeugd-GGZ

  InPetto Jeugd-GGZ

   Met verwijzing 

  InPETTO, praktijk voor jeugdpsychologie en jeugdpsychiatrie biedt
  Psychologische en Psychiatrische Expertise, Therapie, Training en Onderzoek.
   

 • Zintri Zorggroep

  Zintri Zorggroep

   Met verwijzing 

  Zintri is sterk in het begeleiden van mensen met autisme en hun naasten om hen weer in eigen kracht te zetten. Zelfbeschikking, zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigen kracht staan centraal.

 • Stichting Stulpke de Tussenstap

  Stichting Stulpke de Tussenstap

   Met verwijzing 

  Stulpke de Tussenstap biedt respijtzorg met logeeropvang in het weekend en in vakanties,  kamertraining 1 midweek per maand voor zorgvragers met een beperking.

 • Amarant

  Amarant

   Met verwijzing 

  Amarant biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg.

 • Stichting Kumbaya

  Stichting Kumbaya

   Met verwijzing 

  Bij Kumbaya zijn mensen welkom. Van jeugd tot aan volwassenheid kunnen mensen terecht voor ondersteuning in hun dagelijks leven. JW en WMO begeleiding wordt geleverd, naast beschermd wonen voor jongvolwassenen in hun studietijd. 

 • Syndion

  Syndion

   Met verwijzing 

  Syndion is er voor mensen – jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden.

 • Stichting Sovak

  Stichting Sovak

   Met verwijzing 

  SOVAK biedt zorg, begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij SOVAK wonen, werken, leren en mee doen met activiteiten. Wij ondersteunen je in het dagelijks leven op de manier die bij jou past!
   

   

   

 • Psychologen Praktijk Timmers

  Psychologen Praktijk Timmers

   Met verwijzing 

  Ieder mens heeft de mogelijkheden om vreugde te beleven aan zijn mens zijn. Wij zijn er voor de geestelijke gezondheid van gezinnen, volwassen en kinderen in de regio Oosterhout, Raamsdonk(sveer) en Geertruidenberg.

 • Autisme en adhd centrum 't Zonneke

  Autisme en adhd centrum 't Zonneke

   Met verwijzing 

  Bij Autisme en adhd centrum ’t Zonneke zijn we gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van kinderen en jeugdigen met Autisme en of ADHD die een IQ van 70 of hoger hebben.

 • SZZ, Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid

  SZZ, Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid

   Met verwijzing 

  SZZ doet de zorginkoop, contractbeheer, administratie en verantwoording WMO, Jeugdwet en WLZ voor de aangesloten leden met een zorgboerderij. Daarnaast ondersteunt zij haar leden bij ontwikkeling kwaliteit, kennis & innovatie aanbod.

 • Hoeve Het Rondgors vof

  Hoeve Het Rondgors vof

   Met verwijzing 

  Hoeve het Rondgors V.O.F. biedt ambulante jeugdhulpverlening (begeleiding individueel, op school en van het gezin) dagbesteding, respijtzorg/logeeropvang en een gezinshuis, en leer/werktraject wvoor leerlingen van het speciaal onderwijs.